luni, 10 august 2009

Cazul Diana Malos. O noua ipoteza conform careia tanara a fost drogata inainte sa moara

Printre ipotezele aparute in cazul mortii Dianei Malos, tanara de 18 ani din Suceava gasita spanzurata intr-un copac din spatele Manastirii “Sf. Ioan”, se numara si cea potrivit careia “Miss Vacanta 2008″ era drogata in ultimele ore ale vietii.

Suspiciunile au aparut din cauza ca prietenul Dianei Malos, Bogdan Nastasi, de 21 de ani, a fost condamnat pentru comert cu droguri de risc. Medicii legisti urmeaza sa verifice aceasta ipoteza, pe baza probelor toxicologice recoltate dupa necropsie. Pentru ca la Suceava nu exista laborator special pentru examinarea analizelor toxicologice, probele au fost trimise la Institutul de Medicina Legala Iasi, iar rezultatele vor veni in doua saptamani.

El a fost trimis in judecata la 14 septembrie 2007 si a ajuns pe mana judecatorilor pentru faptul ca, sustineau anchetatorii, procura si vindea tigari cu canabis. Printre clientii carora le vindea droguri s-a numarat si un politist sub acoperire. O astfel de tigara costa 30, chiar 40 de lei.

Politistii au reusit sa filmeze, cu autorizarea instantelor, una dintre tranzactii. Nastasi a declarat ca nu are nicio legatura cu tigarile cu canabis impartite prin cartierul in care locuieste, Obcini, nici in momentul in care i s-au aratat imaginile filmate si i s-au prezentat transcrierile mai multor convorbiri telefonice avute de el cu alti tineri din cartier.